Website/Webshop

Een goede website of webshop is erg belangrijk voor elk bedrijf. Tenslotte is het de digitale visitekaart van jouw bedrijf. Daarbij is het belangrijk dat de website of webshop gebruiksvriendelijk is en er professioneel uit ziet.

En daar ga ik voor zorgen.

Responsiviteit

Een responsieve website past zich aan het scherm aan waarmee een bezoeker de website bekijkt. Dit betekend dat je website of webshop altijd optimaal werkt. Dit is onafhankelijk of de bezoeker via een desktop monitor, een tablet, of een smartphone de website of webshop bezoekt.

In de huidige tijd is responsiviteit erg belangrijk. Omdat bezoekers gebruiken maken van verschillende apparaten om jouw website te bekijken.

Creativiteit

Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om een website of webshop zelf te bouwen. Dit is prima, maar elke website of webshop lijkt op elkaar.

Om onderscheid te maken ben ik er. Ik kan een website of webshop bouwen die anders is. Dat kan door mijn creativiteit en door mijn kennis.

Functionaliteit

Een website representeert jezelf en je bedrijf. Daarom is het belangrijk, om een goede eerste indruk achter te laten bij je klanten die jouw website bezoeken.

Natuurlijk moet een website of webshop je werk makkelijker maken. Er zijn verschillende mogelijke functionaliteiten die in de website of webshop ingebouwd kunnen worden, om deze zo functioneel en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (search engine optimization), wordt gebruikt om de website of webshop in een zoekmachine (bijvoorbeeld google), op een van de eerste plekken te laten verschijnen. Dit is belangrijk om meer bezoekers op de website of webshop te krijgen.

Tenslotte kijkt iedereen bij de eerste zoekresultaten en niet op de volgende pagina’s.

Website

Een website helpt om het werk makkelijker te maken. Klanten kunnen elk uur van de dag je digitale website bezoeken. De klanten kunnen contact zoeken wanneer het hun het beste uitkomt en jij kunt reageren wanneer het je het beste uitkomt.

Zichtbaar zijn is belangrijk om klanten te werven en te behouden!

Webshop

Misschien lijkt het een grote stap voor elke winkelier om de winkel naar de klanten toe te brengen, met een webshop. Het is natuurlijk andersom dan dat wij gewend zijn.

Steeds meer klanten winkelen vanuit de luie stoel op een tablet of smartphone. Ga deze trend benutten en laat mij je helpen om een website met webshop te bouwen.

WordPress

WordPress is een opensourcesoftware om websites te realiseren.

Het voordeel is dat deze website goedkoop is. Toch zijn er veel mogelijkheden. Er bestaan verschillende lay-outs en aanpassingen zijn mogelijk. De functionaliteit is prima.

Webhosting

Webhosting is het plaatsen van een website of webshop op een server zodat deze op het internet gebruikt kan worden.

Waarschijnlijk ken je de reclames over webhosting en domein namen. Dit doe ik echter niet zelf. Ik werk samen met bedrijven die je deze service tegen een aantrekkelijke prijs kunnen aanbieden. De keuze is aan jou.