Portfolio

DESIGN, WEBSITES & FOTOGRAFIE.

Ik heb al aan veel gave projecten mogen werken. Ik doe dit met veel plezier en liefde. Mijn werk kun je op deze pagina bekijken of ga naar mijn portfolio website. Ben je net zo enthousiast geworden als ik, en wil je een eigen project starten?

Laten wij het dan samen waar maken!

Websites

Game-4-You

Game-4-you is een websysteem gemaakt voor gamers. Met Game-4-you kan je namelijk gemakkelijk je collectie van games, consoles, controllers, accessoires en veel meer ordenen. Zelfs Amiibo’s, Skylanders en andere game poppetjes. Game-4-you is een custommade websysteem gemaakt met HTML, CSS en PHP. Neem een keer een kijkje op Game-4-you!

Webminar acutezorg

Webminar acutezorg is een WordPress website voor de opleiding verpleegkunde, op de Utrechtse zorgacademie van MBO Utrecht. De website is bedoeld voor studenten die zich konden aanmelden vooreen webminar, die gegeven werden door studenten van het 4e jaar. Neem een keer een kijkje op de website Webminar acutezorg!

Fotografie

Gedurende mijn periode als webdesigner, heb ik een liefde gecreëerd voor fotografie. Ik heb mij verdiept in verschillende gebruiksvoorwerpen, stylen en functies van de fotografie wereld, om de mooiste foto’s te kunnen maken. Met mijn camera ben ik op pad gegaan en heb ik enkele opdrachten kunnen vervullen. Ben je nieuwsgierig naar mijn professionele foto’s en wat zij uitstralen? Neem dan vooral een kijkje hiernaast.

Ben je geïnteresseerd in een van mij foto’s? Of wil jij (met je bedrijf) op de foto? Neem contact op.

Frederickschnellenberg.nl

Frederickschnellenberg.nl is mijn persoonlijke portfolio website. Op deze website staan alle designs en opdrachten die ik gedurende mijn opleiding heb gemaakt. Om het bedrijf met de persoon toch een beetje te onderscheiden, heb ik nog een portfolio waar ook werkjes op staan die ik voor mijzelf en anderen heb gemaakt. Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje.