Fotografie

Foto’s maken lijkt vandaag de dag erg simpel. Tenslotte heeft iedereen een mobiel waarmee foto’s gemaakt kunnen worden. Maar een foto maken is een vak.

Welk voordeel heeft een fotograaf?

Een fotograaf kan een complete serie van uitstekende kwaliteit maken. Ook bij slecht licht of een andere hindernis, waarbij de camera van jouw mobiel echt minder mooie foto’s maakt.

Waarom mij?

Creativiteit is mijn passie. In fotografie kan ik deze passie kwijt. Het beste in een foto stoppen, dat is wat ik doe.
Voor je website zijn sprekende foto’s onmisbaar. Een foto spreekt iedereen aan. Zeker in de huidige, gehaaste tijd waar niemand zich de tijd neemt om lange lappen tekst te lezen, zijn goede foto’s noodzakelijk.

Wat maak ik?

Foto’s maken van je bedrijf of van je producten, bied ik als dienst aan. Natuurlijk kan ik de foto’s ook bewerken. Foto’s nabewerken is tegenwoordig een vereiste. De passende foto kan dan in de website geïntegreerd worden zodat de website nog meer uitstraling krijgt. Wil je in de website een fijne portret van jezelf of je medewerkers, dan kan ik deze uiteraard op locatie maken.

Diensten

Feest fotografie

Feestje? Dan heb je goede en mooie foto’s er bij nodig. Dat kunnen wij voor je doen.

Van een simpel feestje in de je tuin, tot een groot feest met mooie foto’s denken jij en je gasten nog vaak er aan terug.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie is voor mij de manier om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat. Met eigen unieke foto’s van jouw bedrijf, je medewerkers en/of jouw producten. De foto’s zijn voor de website, social media, campagnes, flyers en/of drukwerk uitstekend te gebruiken.

Productfotografie

Productfotografie is voor mij de manier om producten duidelijk en aansprekend te presenteren. Dit is noodzakelijk bij een webshop, maar ook bij brochures of een catalogus. De producten moeten aanspreken en tot leven komen. De koper moet het gevoel hebben dat het product levensecht op het beeldscherm verschijnt. Daardoor komt het tot aankoop, zonder dat de koper het product in handen heeft gehouden. Je moet kunnen vertrouwen op de foto.

Reclamefotografie

Reclamefotografie is voor mij de manier om reclame te maken voor jouw bedrijf of product. Een reclame kan een advertentie zijn, een folder, een flyer, een brochure of een poster.
Mensen voelen zich aangetrokken tot de foto. Beelden zeggen meer dan woorden, waardoor bij reclame de fotografie ontzettend belangrijk is.

Portretten

Portretten zijn voor mij de manier om een persoon of personen op het mooist af te beelden. Een natuurlijk gefotografeerd persoon heeft zeker een toegevoegde waarde bij jouw website. Zo wordt je website, folder en/of flyer net iets persoonlijker en heeft een vertrouwde uitstraling.

Fotoboek

Na een leuk feestje gehad te hebben is een fotoboek een leuke herinnering er aan.

Wij laten de herinneringen vers, met een mooi fotoboek.

Post-productie (nabewerking)

Foto’s nabewerken is voor de één noodzakelijk en de ander overbodig. Bij nabewerking is de horizon recht gezet, de kleuren zijn net is warmer en contrast en scherpte toegevoegd. Maar een slechte foto wordt nooit een goede foto, ook niet met nabewerking. De basis moet goed zijn.

Kan ik foto’s kopen? digitaal of geprint

Ben je geïnteresseerd in een van mij foto’s? Neem contact op.